Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys
Balears » Balears #PPBauzáPP

Bauzá: «Els ciutadans han de decidir qui els governa»

L’encara president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha defensat aquest dissabte en la Conferència Política del PP que la llista més votada sigui la que arribi a governar. "Cal posar-se d'acord per veure com fem que l'estabilitat es produeixi. Els ciutadans han de decidir qui els governa", ha agregat.

Reaccions al Pacte per l'educació: oposició del PP, C's i Plataforma Crida

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assistirà aquest dissabte a l'acte de signatura del pacte educatiu amb la plataforma Illes per un Pacte. Les reaccions dels partits i de les organitzacions per l'educació oscil·len entre la denúncia d'una «arma ideològica» o «el postureig de la foto». La Plataforma Crida rebutja «el recolzament de la LOMCE del text».

Balears » Balears CanvisGovernConselleriaParticipacióPPProhens

El PP lamenta que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Participació»

La portaveu del PP en el Parlament, Marga Prohens, ha lamentat que no s'hagi «aprofitat la crisi de Govern per eliminar la Conselleria de Transparència», perquè ha quedat demostrat que és «innecessària» en ser una «política transversal». Segons Prohens, aquesta política es pot desenvolupar en altres departaments i «s'estalviarien molts diners públics».

Balears » Balears MargaDuranPPRuthMateuSaFeixina

PP: «Ruth Mateu té l'oportunitat de rectificar avui mateix»

La portaveu del grup municipal del PP, Marga Durán, ha qualificat «d'obsessives i indignes» les manifestacions de la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, que aquest dimecres ha activat «un muntatge en el seu perfil de Twitter comparant l'acte del Partit Popular a Sa Feixina amb la inauguració del monument original» per part del general Franco.

Balears » Balears PPPinturesTurisme

El PP presentarà una proposició d'urgència per eliminar «les pintures vandàliques» sobre el turisme

|

La portaveu popular Marga Durán ha acusat el Govern d'actuar «amb exasperant lentitud» en aquesta situació, permetent que les pintades «estiguin presents en les façanes dels edificis dels barris del nucli històric de Palma des de fa ja diverses setmanes» sense que els responsables municipals «s'hagin immutat».

Rodríguez (PP) va participar a les «festes privades d’un conegut empresari nocturn» segons treballadores sexuals

El jutge apunta a la possibilitat que l’empresari del local rebés tracte de favor per part del polític José María Rodríguez. Segons la investigació, membres de la Policia Local acudien també a aquests locals, on tampoc pagaven pel servei sexual de les treballadores ni per les consumicions, «a canvi que els locals no fossin inspeccionats».