Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

El PSIB celebra el sus a la tarifa plana per a vols entre illes

Sus a la tarifa plana entre illes. A la darrera Comissió de Foment celebrada al Congrés dels Diputats es va aprovar una proposta del Grup Coalición Canaria en la que demanava la implantació d'una tarifa plana per als vols entre illes a l'arxipèlag canari. Gràcies a l'esmena presentada pel Grup Parlamentari Socialista, finalment es va incloure a les Illes Balears en el text, de manera que aquesta tarifa plana entre illes s'apliqui també al nostre arxipèlag.

Cano (PSIB): «La Llei d'Igualtat serà pionera i ens posarà a l'avantguarda en polítiques antidiscriminatòries"

El PSIB-PSOE ha celebrat aquest dissabte una jornada d'igualtat amb la portaveu en aquest àmbit del Grup Socialista al Congrés, Susana Sumelzo, per explicar les prioritats a nivell estatal  i sobretot escoltar les peticions i opinions de les entitats feministes de les illes, com Themis, Lobby de Dones i Afamon, presents a la trobada. 

 

El Govern d'Espanya destina 750 milions a l'AVE Madrid-Zamora mentre ignora els vols entre illes

|

La Comissió de Turisme del Parlament ha aprovat la proposta socialista per exigir al Ministeri de Foment que compleixi amb l'Obligació de Servei Públic dels vols entre illes. El diputat socialista Damià Borràs ha criticat durament que la ministra en funcions, Ana Pastor, no hagi donat resposta a la petició per unanimitat del Parlament per complir l'acord de servei públic pel que fa a freqüències i horaris mentre no hi hagi una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes.

El PSIB denuncia que el batle de Selva pretenia cedir un terreny per a l'escola on «no es pot construir»

Els Socialistes de Selva han denunciat la inacció del batle del PP, Joan Rotger, a l'hora de disposar d'un terreny amb les condicions òptimes per fer-hi l'escola de Caimari, una reivindicació històrica del municipi. Segons la portaveu dels socialistes, Joana Maria Coll, el batle «no ha fet els deures en temps ni forma» ja que segons denuncia, «l'Ajuntament ha comprat un solar per oferir a l'IBISEC per fer l'escola on no s'hi pot construir».

Armengol dóna suport a Sánchez i critica el «repartiment de càrrecs» d'Iglesias

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha apostat aquest dissabte per un govern «progressista» a l'Estat espanyol presidit per Pedro Sánchez i ha criticat el líder de Podem, Pablo Iglesias, pel seu plantejament «de repartiment de càrrecs, més que de polítiques necessàries» en benefici dels ciutadans.