Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

El PP alerta de les «conseqüències negatives» d'incrementar el dèficit

|

El diputat del Grup Parlamentari Popular, Antoni Camps, ha alertat de les «conseqüències negatives» que podria suposar per a les Balears un augment del límit de dèficit, que ha aprovat aquest dimarts el nou equip de Govern, «perquè incrementar el dèficit implica automàticament incrementar l'endeutament».

Mallorca Sense Sang afirma que Balears «farà història» amb l’«estocada final» a la tauromàquia

Mallorca Sense Sang ha indicat aquesta setmana que la tauromàquia «té les hores comptades» a Balears, ja que, dimarts que ve, el Parlament «debatrà i aprovarà donar l'estocada final» a la tauromàquia a Mallorca, «on solament quedarà l'últim tràmit perquè l'abolició de la mal anomenada 'festa nacional' sigui solament un mal record pels animalistes».

El Govern d'Espanya destina 750 milions a l'AVE Madrid-Zamora mentre ignora els vols entre illes

|

La Comissió de Turisme del Parlament ha aprovat la proposta socialista per exigir al Ministeri de Foment que compleixi amb l'Obligació de Servei Públic dels vols entre illes. El diputat socialista Damià Borràs ha criticat durament que la ministra en funcions, Ana Pastor, no hagi donat resposta a la petició per unanimitat del Parlament per complir l'acord de servei públic pel que fa a freqüències i horaris mentre no hi hagi una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes.

El PSIB demana al PP que deixi enrere l'etapa de Bauzá i voti a favor de modificar la Llei de Funció Pública

La portaveu adjunta del PSIB al Parlament, Bel Oliver, ha assegurat aquest dimecres que, en el ple d'aquest dijous, «el PP té una nova oportunitat de deixar enrere l'etapa de confrontació ideològica impulsada per l'expresident del Govern, José Ramón Bauzá, votant a favor de la modificació de la Llei de Funció Pública» perquè el català torni a ser un requisit en l'accés a l'administració.

El Parlament aprova la Llei d'Igualtat entre Homes i Dones

La norma defineix el concepte de violència masclista; inclou la violència econòmica; simbòlica o de mutilació genital femenina; estableix l'obligació al Govern de la presentació al Parlament d'un informe biennal sobre les actuacions en matèria d'igualtat i la formació bàsica i progressiva als treballadors de l'Administració en aquesta matèria, entre d'altres. El dictamen sobre el projecte de Llei es pot consultar a continuació: