Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys
Balears » Balears #MÉS#MÉS #lleidesímbolsPodem

Capellà: «Hem trobat casos en que convents s’han convertit en habitatges particulars o en hotels»

Tot i que el Govern democràtic de la II Republica l’any 1933 va decretar que tots els béns de l’Església eren de propietat pública, l’any 1946, en plena dictadura de Francisco Franco, va voler compensar l’Església catòlica atorgant-li un privilegi especial en quant a la immatriculació de béns de titularitat dominical dubtosa.

Balears » Balears CandidaturaSobiranistaMésPodem

Hi haurà candidatura sobiranista: o encapçalada per MÉS o per una persona independent

De moment, les negociacions entre MÉS i Podemos s'han estancat en la confecció de la llista. Aquest dilluns, el portaveu de MÉS al Parlament, David Abril, ha dit que l'acord que els ha ofert Podemos -entrar en el número quatre a la llista del Congrés- «és una mica humiliant» però ha assegurat que «encara no han perdut la il·lusió en el procés de confluir amb aquesta formació en les properes eleccions».

Balears » Balears #26JMésPodemaliança electoral

MÉS rebutja la proposta inicial de Podem però aprova «continuar negociant» una aliança electoral d’esquerres

L’Assemblea de MÉS celebrada aquest dissabte, a la qual han participat més de 180 persones, ha aprovat per ampla majoria (un 93% dels vots) la resolució que insta l’Executiva a continuar negociant «una aliança electoral ampla, d’esquerres i pel dret de decidir», tot rebutjant la darrera proposta de Podem que pretenia relegar MÉS al quart lloc de la candidatura al Congrés.

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

Balears » Balears #Podemturisme

Camargo: «No ens doblegarem als interessos de cap lobby»

La portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo ha assegurat aquest dimecres que de les polítiques recollides als 'Acords pel canvi' en matèria de turisme es duran a terme, «principalment la regulació del tot inclòs, el lloguer vacacional i l’impost turístic, central per redistribuir els recursos del turisme a la societat balear i perquè la càrrega impositiva no la pagui sempre la ciutadania».

Balears » Balears #Podem

Podem enumera les condicions per donar suport a Armengol

Laura Camargo ha assenyalat que el suport dels seus deu diputats a la investidura de la socialista Francina Armengol dependrà de si arriben a un acord en dos temes que per a ells són fonamentals: La rebaixa de salaris de la presidenta del Parlament i la resta de membres de la Mesa de la Cambra i el repartiment d'assessories.

Balears » Balears #Podem

PODEM reconeix que utilitzarà la disciplina de vot

Alberto Jarabo ha anunciat en relació a l'emissió d'un vot nul en l'elecció de Xelo Huertas com a presidenta del Parlament que en el seu grup parlamentari, que en principi presidirà ell, hi haurà «disciplina de vot per qüestions essencials que puguin afectar tant a la estabilitat del Govern i de les votacions».