Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears #MÉS#MÉS #lleidesímbolsPodem

Capellà: «Hem trobat casos en que convents s’han convertit en habitatges particulars o en hotels»

Tot i que el Govern democràtic de la II Republica l’any 1933 va decretar que tots els béns de l’Església eren de propietat pública, l’any 1946, en plena dictadura de Francisco Franco, va voler compensar l’Església catòlica atorgant-li un privilegi especial en quant a la immatriculació de béns de titularitat dominical dubtosa.

Balears » Balears CandidaturaSobiranistaMésPodem

Hi haurà candidatura sobiranista: o encapçalada per MÉS o per una persona independent

De moment, les negociacions entre MÉS i Podemos s'han estancat en la confecció de la llista. Aquest dilluns, el portaveu de MÉS al Parlament, David Abril, ha dit que l'acord que els ha ofert Podemos -entrar en el número quatre a la llista del Congrés- «és una mica humiliant» però ha assegurat que «encara no han perdut la il·lusió en el procés de confluir amb aquesta formació en les properes eleccions».

Balears » Balears #26JMésPodemaliança electoral

MÉS rebutja la proposta inicial de Podem però aprova «continuar negociant» una aliança electoral d’esquerres

L’Assemblea de MÉS celebrada aquest dissabte, a la qual han participat més de 180 persones, ha aprovat per ampla majoria (un 93% dels vots) la resolució que insta l’Executiva a continuar negociant «una aliança electoral ampla, d’esquerres i pel dret de decidir», tot rebutjant la darrera proposta de Podem que pretenia relegar MÉS al quart lloc de la candidatura al Congrés.