Setmanari d'informació local - 139 anys
Balears » Balears #MÉS#Primer de Maig#STEI

Mobilitzacions pel Primer de Maig

A les Illes Balears hi haurà mobilitzacions amb motiu del primer de maig a Mallorca, Menorca i Eivissa. La manifestació de Palma començarà a la Plaça Espanya, la de Maó a la Plaça de s’Esplanada i la d’Eivissa al carrer Navarra. Les tres concentracions començaran a les dotze del migdia.

Balears » Balears Ib-SalutSTEIcomplot

L'STEI denuncia un complot

«Les organitzacions sindicals CCOO, UGT, USAE, SATSE i Simebal han planificat un complot contra l’STEI Intersindical a l’hora de la designació dels delegats de prevenció de l’IB-Salut». Aquesta és la contundent afirmació que fa el secretari general de l'STEI, Miquel Gelabert.

L’STEI defensa l’estabilitat dels funcionaris interins i dels llocs de treball

L’STEI ha defensat aquest dissabte l’estabilitat dels funcionaris interins i dels llocs de treball a Educació. A la Mesa Sectorial d’aquesta setmana, s’han aprovat les bases generals del procediment de selecció de personal funcionari interí pels propers cursos 2016-2017 i 2017-2018, tal com reclamava el sindicat.

Balears » Balears #educacióSTEIeducació

L'STEI denuncia l'incompliment del compromís del conseller Martí March

L’STEI valora de manera «molt positiva» la signatura del Pacte del professorat interí signat l’any passat, ja que dóna estabilitat tant pel que fa al manteniment dels llocs de feina com també al professorat que en forma part. D’un total de 1.319 interins de pacte, 1.121 podran seguir ocupant el curs 2015-2016 la plaça que tengueren el curs passat (un percentatge del 85%). Tot això, a més, en un context d’aplicació de la LOMQE que, en aquests moments, «genera una gran inestabilitat».  

L’Assemblea de Docents i l’ STEI valoren de manera positiva la derogació del TIL

L’Assemblea de Docents i l’STEI ha valorat de manera «molt positiva» les primeres mesures del nou Govern, com la derogació del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) i la Llei de símbols, «dos dels punts de conflicte més agressius en contra del sector educatiu de la passada legislatura».

L'STEI es planteja desconvocar la vaga indefinida

Marina Caubet

El sindicat majoritari de l'ensenyament, l'STEI, ja fa feina en la línia de la desconvocatòria de la vaga indefinida. Així ho ha assegurat aquest dilluns en un comunicat, en el qual explica que aquest dies estan coneixent i valorant «molt positivament» les línies de treball i les propostes  que els possibles responsables del nou Govern duran a terme.

Balears » Balears #Vaga19MSTEI

L'STEI xifra el seguiment de la vaga en més d'un 40% i la Conselleria, en la meitat

M.C.

En una nova jornada de lluita en contra de les polítiques educatives del Govern de Bauzá i de la imposició de la Llei Orgànica per a Millora del Qualitat Educativa (LOMQE), «el professorat dels centres públics de les Illes Balears ha tornat a mostrar el seu desacord amb les mesures erràtiques, autoritàries i agressives de la Conselleria d’Educació, amb un seguiment de la vaga per damunt del 40%», segons ha indicat l'STEI, el sindicat majoritari en ensenyament.