Setmanari d'informació local - 138 anys

El pont de la carretera de Marratxí a Sa Pobla ja té un bell mural

L'artista Pere Botsmann -el nom artístic del qual és Banek- ha «donat vida» a les parets del pont de la via connectora entre Marratxí i Sa Pobla gràcies al mural 'Hipoderma 2'.

Segons ha informat aquest dissabte el Consell de Mallorca, Banek trasllada a gran format una obra que «fins al moment» havia pintat a petita escala i ha detallat que la intervenció artística consta d'una primera fase en la qual «es pintarà la paret del pont i una segona en la qual es donarà color a la infraestructura en la zona on passa el tren».

L'autor ha apuntat que l'obra «és com un paisatge impossible inspirat en un fet microscòpic» i ha subratllat que 'Hipoderma 2' pretén visibilitzar «els teixits més íntims de l'ésser humà, com són les cèl·lules».

Per part seva, la consellera d'Infraestructures, Mercedes Garrido, ha assegurat que amb la intervenció el Consell «vol que l'art també estigui a peu de carretera i evitar que les infraestructures s'embrutin amb 'grafifis'».

Al costat de Garrido, el batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles, i el regidor del Consistori, Miquel Cabot, també han visitat la intervenció artística.