Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el compromís de destinar el 30% de la millora del finançament a Educació

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el seu compromís de destinar el 30% de les millores del finançament a Educació.  Amb motiu del doblament de l’objectiu del dèficit, que permetrà gastar uns 100 milions més que no figuren en els pressuposts, l’entitat reclama una millora de finançament en Educació.    

 

Armengol demanarà a Espanya condonar el deute de les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat, durant el seu discurs institucional per el Dia de les Balears, que «molt aviat» tancaran el primer acord per desenvolupar un pacte social i polític per l'educació i ha incidit que, a causa dels incompliments del Govern espanyol demanaran «la condonació de part del deute» per així poder millorar el finançament.

El Govern d'Espanya destina 750 milions a l'AVE Madrid-Zamora mentre ignora els vols entre illes

M.C.

La Comissió de Turisme del Parlament ha aprovat la proposta socialista per exigir al Ministeri de Foment que compleixi amb l'Obligació de Servei Públic dels vols entre illes. El diputat socialista Damià Borràs ha criticat durament que la ministra en funcions, Ana Pastor, no hagi donat resposta a la petició per unanimitat del Parlament per complir l'acord de servei públic pel que fa a freqüències i horaris mentre no hi hagi una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes.

Balears » Balears #finançament

Front comú entre les Balears i el País Valencià per «trencar l’status quo espanyol»

EP/dBalears

La presidenta del Govern balear, al costat del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns durant la cimera que han mantingut a Palma que faran un «front comú» per «trencar l'status quo espanyol» que ha provocat que els ciutadans de les dues comunitats «tinguin el pitjor finançament per càpita».