Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

El Govern d'Espanya destina 750 milions a l'AVE Madrid-Zamora mentre ignora els vols entre illes

|

La Comissió de Turisme del Parlament ha aprovat la proposta socialista per exigir al Ministeri de Foment que compleixi amb l'Obligació de Servei Públic dels vols entre illes. El diputat socialista Damià Borràs ha criticat durament que la ministra en funcions, Ana Pastor, no hagi donat resposta a la petició per unanimitat del Parlament per complir l'acord de servei públic pel que fa a freqüències i horaris mentre no hi hagi una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes.

Armengol demanarà a Espanya condonar el deute de les Balears

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat, durant el seu discurs institucional per el Dia de les Balears, que «molt aviat» tancaran el primer acord per desenvolupar un pacte social i polític per l'educació i ha incidit que, a causa dels incompliments del Govern espanyol demanaran «la condonació de part del deute» per així poder millorar el finançament.

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el compromís de destinar el 30% de la millora del finançament a Educació

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el seu compromís de destinar el 30% de les millores del finançament a Educació.  Amb motiu del doblament de l’objectiu del dèficit, que permetrà gastar uns 100 milions més que no figuren en els pressuposts, l’entitat reclama una millora de finançament en Educació.