Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears Balearsrefugiats

Balears rebrà 13.160 euros del Govern central per atendre a refugiats

E.P/dBalears

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha informat del repartiment d'1,75 milions d'euros entre les comunitats autònomes per «contribuir a finançar part de la despesa sanitària afegit originat per l'acolliment de refugiats» i ha assegurat que «es tracta d'una ajuda complementària per prestar aquest tipus de serveis». En aquest repartiment, Balears percebrà 13.160 euros.

Balears » Balears Balearsrefugiats

Balears rebrà 13.160 euros del Govern espanyol per atendre a refugiats

E.P/dBalears

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha informat del repartiment d'1,75 milions d'euros entre les comunitats autònomes per «contribuir a finançar part de la despesa sanitària afegit originat per l'acolliment de refugiats» i ha assegurat que «es tracta d'una ajuda complementària per prestar aquest tipus de serveis». En aquest repartiment, Balears percebrà 13.160 euros.

Balears » Balears #RefugiatsCàritas

Càritas vol impulsar una acollida generosa dels refugiats

Càritas Mallorca amb la resta d’entitats socials de l’església vol una acollida generosa i ordenada dels refugiats siris que fugen de la guerra. L’entitat, en un comunicat, ha explicat que s’ha obert un registre de possibles col·laboracions que en el futur s’hauran de fer realitzables, i també destinen a aquesta finalitat, si així s’indica, les donacions econòmiques que van arribant.