Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys
Balears » Balears #turismeturisme

Les Balears reben 11,5 milions de turistes

Les Balears varen rebre 11,5 milions de turistes internacionals fins al setembre, un 10,6% més que en el mateix període de 2015, segons l'Enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur), difosa aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) .

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

|

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

Balears » Balears #turisme

Catalunya i Balears primera i segona receptores de turistes

|

Balears ha rebut un total de 8,7 milions de turistes internacionals entre gener i agost de 2015, cosa que la converteix en la segona comunitat que més quota d'arribades, amb un 18,5 per cent del mercat internacional, segons dades de l'Enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) difosa pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme.

Balears » Balears #Podemturisme

Camargo: «No ens doblegarem als interessos de cap lobby»

La portaveu del grup parlamentari de Podem, Laura Camargo ha assegurat aquest dimecres que de les polítiques recollides als 'Acords pel canvi' en matèria de turisme es duran a terme, «principalment la regulació del tot inclòs, el lloguer vacacional i l’impost turístic, central per redistribuir els recursos del turisme a la societat balear i perquè la càrrega impositiva no la pagui sempre la ciutadania».