Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Local

El Sóller iniciarà la lliga visitant al Collera

|

Avui matí, i de forma telemàtica, la Federació Balear de Futbol ha procedit a fer el sorteig del calendari de Tercera Divisió, que en la seva primera fase s’iniciarà el 18 d’octubre i finalitzarà l’11 d’abril.

Sóller » Esports

Un grup de sollerics fa l'Aneto

|

Un grup de quatre sollerics format per Manuel Rullan, Lluc Crespí, Toni Navarro i Lluís Colom aconseguiren, el passat dissabte fer el cim de l'Aneto, el més alt dels Pirineus amb 3.404 metres.

Sóller » Local

Pere Rullan fou el millor

|

Pere Rullan ha tornat, després de sis mesos, a competir a l'Sportiva Andorra Trail. Debutà de nou amb una merescuda victòria a la cursa mixta, fent parella amb Fátima de Diego.

Sóller » Esports

Jordi Ramon, a una passa de l’europeu

|

La selecció espanyola s'enfrontava ahir amb Letònia guanyant per 1-3 i avui competiran contra Moldàvia en un partit que determinarà si tenen bitllet per anar al màxim torneig continental.

Sóller » Local

Joan Mayol presenta divendres la seva obra "Pedro Mayol, la aventura de un emigrante"

|

ENTREVISTA - El conegut director de teatre amateur Joan Mayol (Nova Terra) presneta aquest divendres (dia 20) el seu primer llibre. Es tracta d'una obra sobre el seu avantpassar Pedro Mayolo, emigrant a Puertoi Rico. Joan Mayol va idear la publicació d'aquesta obra d'història familiar després que uns parents de Puerto Rico venguessin a Mallorca de vacances. Assegura que llavors es va adonar que "ni ells ni nosaltres sabíem gaire coses dels nostres avantpassats" i ho va voler investigar. L'entrevistam amb motiu d'aquesta opera prima.