Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Esports

El Sóller es desplaça demà al reformat camp del Felanitx

|

En partit avançat a la cinquena jornada, el Sóller es desplaça demà dissabte (16.30 hores) al reformat camp d’Es Torrentó per enfrontar-se a un Felanitx que tot i comptar amb un magnífic planter, a hores d’ara és a la cua de la taula de manera sorprenent.

Sóller » Local

2-2. El Sóller deixa escapar una avantatge de dos gols

|

El Sóller tornà a empatar en el seu segon partit de lliga a Can Maiol, després de desaprofitar una avantatge de 2-0 que portava la seu favor quan mancaven 20 minuts per acabar el partit. Un penal al minut 89 a favor del Cardassar significà el 2-2 definitiu i volaren dos punts que ja es veien al sac dels sollerics.

Sóller » Esports

El Sóller rep diumenge el Cardassar al camp den Maiol

|

El Sóller rep diumenge a les 16.30 h, la visita del Cardassar a Can Maiol, rival que es presumeix complicat, en un partit on el club solleric extremarà la normativa sanitària amb comprovació de temperatura i fins i tot demanen confirmació prèvia havent d’emplenar els que hi assisteixin un document previ que es troba al facebook del CF Sóller.

EL Sóller visita diumenge l'Eivissa
Sóller » Esports

EL Sóller visita diumenge l'Eivissa

|

El Sóller es desplaça diumenge a Eivissa per jugar en horari matinal, 12. 30 h. al camp de l’Eivissa, un rival teòricament superior, tot ique arriba a aquest partit sense haver sumat cap punt, i això farà que sigui més complicat.

Una dotzena de ponents, a les Jornades d’Estudis
Sóller » Societat i Cultura

Una dotzena de ponents, a les Jornades d’Estudis

|

El Grup de Recerca i Estudis Sollerics ha decidit dur endavant la XV edició de les Jornades d’Estudis Locals, que es faran en les seves dates habituals, és a dir, el primer cap de setmana de novembre, els propers dies 6 i 7.