Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Miquel Àngel Canals Actualitat_down

Sóller » Esports

El Sóller es juga diumenge tres punts vitals front el Felanitx

|

Després d’una setmana de descans per l’aturada de la competició, torna la lliga de Tercera Divisió. El Sóller ho fa rebent al Felanitx, un difícil rival, en un partit ja quasi vital pels sollerics si volen tenir opcions de quedar dins els sis primers. Serà diumenge a les 16 hores a Can Maiol, encara a porta tancada.

Sóller » Local

Suspeses les processons de Setmana Santa

|

El Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, anuncia la suspensió de qualsevol manifestació de pietat popular i d'actes litúrgics i paralitúrgics propis del temps de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua a l'exterior dels temples. Queden suspeses així les processons de Setmana Santa d'enguany.

Sóller » Esports

A Sant Llorenç a la recerca dels tres punts

|

Després de l’important punt aconseguit davant l’Eivissa, aquest diumenge (17 hores), el Sóller visita un Cardassar en hores baixes amb la intenció de tornar amb algun punt a la butxaca i, si és possible, amb els tres.

Sóller » Esports

Eivissa, tot un os diumenge a Can Maiol

|

Després de la transcendental victòria del passat dissabte a Gènova, aquest diumenge i en horari de migdia (12:30 hores), el Sóller rep a Can Maiol la visita de l’Eivissa, potent rival que, a més arriba en el seu millor moment de la temporada.

Sóller » Esports

Vital sumar demà a Gènova

|

El solitari punt aconseguit pel Sóller sobre els sis possibles en la doble jornada a Can Maiol converteix el matx de demà dissabte a Gènova (16.30 hores) en vital per intentar fugir de les cinc últimes places que hauran de lluitar per evitar el descens a les que ha caigut després de la derrota front el Collera.