Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Sóller » Local

Els infants entreguen les cartes als Patges del Reis d'Orient

|

Els patges reials han recollit avui les cartes dels nins i nines de Sóller. Des de les 11 hores d'avui matí, han estat molt els infants que s'han acostat a l'església de Sant Bartomeu per fer arribar els seus desitjos a Ses Majestats els Reis d'Orient.

L'Ajuntament ha organitzat un dispositiu per fer front a la Covid i un per un han deixat la carta dins un paner. Avui horabaixa serà el torn dels infants del Port.

Ara només cal esperar i 'fer bonda' per assegurar-se rebre el regal desitjat.

Sóller » Local

Llum verda al certificat COVID a tota la restauració de Balears i altres activitats a l'interior

|

L'ús obligatori del certificat COVID s'amplia un cop més. El Govern balear ha rebut avui dimarts l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) per activar des de dimecres les mesures acordades dijous passat per ampliar l'ús del passaport COVID a les activitats de més concentració social i garantir així espais segurs per tothom.

Sóller » Local

Veïnats del camí de can Bessó denuncien pintades a la façana d'una casa

|

Els veïnats del camí de can Bessó han denunciat pintades en una façana d'una casa. Avui matí han descobert uns grans grafits marcats en una de les parets de l'immoble, el que ha provocat la indignació dels veïns de la barriada.

Tot i que no se sap l'autor dels fets, l'acte vandàlic s'ha publicat a les xarxes socials i els veïnats estudien posar-ho en mans de la Policia Local.

Sóller » Local

El Pare Noel sobrevola la Vall

|

El Pare Noel sobrevolarà amb el seu trineu avui el cel de la Vall per recollir les cartes dels infants. A partir de les 18.30 hores creuarà el cel del Port i a continuació es dirigirà a Sóller. En aquesta ocasió els infants de Deià i Fornalutx també gaudiran d'aquest espectacle nadalenc.

L'activitat estava programada per divendres dia 24, però per causes meteorològiques la visita del Pare Noel s'ha avançat a avui.