Setmanari d'informació local - 138 anys

Setmanari Soller

Sóller » Local

El Govern avança a dilluns la prohibició de cremar en terreny forestal

Setmanari Soller
El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural perquè avanci al dia 15 d’abril l’època de perill alt d’incendis forestals a Mallorca i Menorca. Així, a partir del pròxim dilluns es prohibeix l’ús del foc en terreny forestal i a 50 metres de proximitat d’aquest, i també a totes les àrees recreatives de les Illes Balears.
Sóller » Societat i Cultura

L'artista Marta Bejarano pintarà el retrat del pròxim fill il·lustre de Sóller, Albert Hauf

Setmanari Soller
L'artista local Marta Bejarano serà l'encarregada de pintar el retrat del pròxim fill il·lustre de Sóller, Albert Hauf. Cal recordar que en una Junta de Govern del passat mes de gener es va aprovar per unanimitat proposar a Hauf com a fill il·lustre. Per aquest motiu, la Vila decidí posar-se en contacte amb Bejarano, graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, per tal que fos ella qui s'encarregués de la representació del nou fill il·lustre de Sóller.
Sóller » Local

Sóller Recicla es planta i reduirà el servei al 50%

Setmanari Soller
La recollida selectiva a Sóller torna a estar en la corda fluixa, en plena temporada turística i amb l’increment de residus reciclables que es produeix durant l’estiu. Sóller Recicla, empresa concessionària del servei actualment en situació de pròrroga contractual s’ha tornat a plantar i ha anunciat que en els pròxims dies començarà a retirar de forma esglaonada els contenidors de reciclatge, deixant només als punts verds «el nombre de contenidors que hi havia a l’inici del contracte, l’any 2013».