Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Comencen les obres de reparació de la coberta interior del Mercat
Sóller » Local

Comencen les obres de reparació de la coberta interior del Mercat

Setmanari Soller
Les tasques de reparació de la coberta interior del Mercat Municipal han començat avui. Les obres es concentren sobretot en reparar alguns trams del sostre i també en netejar la part més alta de les parets, una rentada de cara que l'Ajuntament tenia pendent des de la passada legislatura. Aquest estiu ja s'havia netejat la teulada i s'havia desembossat de brutor i fulles de la part exterior de l'edifici, i després del darrer temporal es va reparar el fals sostre dels arcs exteriors. Aquesta setmana continua la tasca als interiors.
Sóller » Local

El dilluns s'inicien les obres a Gran Via

Setmanari Soller
Aquest pròxim dilluns 25 de setembre s'inicien les obres de reforma a Gran Via. Amb els treballs de la segona i tercera fase, l'avinguda quedarà convertida finalment en un bulevard. Les obres arrancaran més o manco a l'alçada del centre cultural de Can Dulce.
Sóller » Local

Sóller registra 65 litres en una sola nit

Setmanari Soller
La pluja que ha caigut aquesta matinada ha deixat 64,9 litres a Sóller. L'estació meteorològica ubicada a sa Vinyassa ha registrat gairebé 65 litres procedents de la DANA que passa per Mallorca. Segons les previsions de l'AEMET aquesta situació es podria repetir fins al migdia, per la qual cosa es manté l'alerta taronja fins aproximadament les 12 hores.En altres estacions ubicades al municipi s'han registrat també valors molt alts. Així, a Sa Comuna han caigut 75 litres; als Cinc Ponts, 73; a Son Torrella 58 i al Port 51 litres.
Noves retencions a la carretera de Sóller
Sóller » Local

Noves retencions a la carretera de Sóller

Setmanari Soller
Nova onada de queixes per l'acumulació de cotxes a la carretera de Sóller. Veïnats i residents han manifestat mitjançant les xarxes socials el malestar que ocasiona cada dia el col·lapse de vehicles i les retencions que es produeixen per arribar o sortir de Sóller.
Sóller » Local

Una furgoneta crema a la carretera de Deià

Setmanari Soller
Accident a la carretera de Deià. Una furgoneta ha cremat a l'alçada de la via entre d'Alconàsser i Deià, impedint la circulació en ambdós sentits. El vehicle ha pres foc per causes que encara es desconeixen, mentre els conductors d'altres turismes només podien observar les flamerades. El succés s'ha produït fa poc més de mitja hora, formant-se llargues cues de cotxes.