Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Setmanari Soller Actualitat_down

Sóller » Local

La Cooperativa celebrà l’assemblea de socis i renova part de la junta

|

La Cooperativa de Sóller celebrà divendres passat l’assemblea anual de socis. A la trobada es renovaren alguns dels càrrecs que conformen la junta rectora. Mentre, el president continua essent Miquel Gual, la nova junta queda formada per Pere Joan Oliver, com a vicepresident; Pere Joan Coll, com a secretari; i Andreu Oliver com a tresorer. Trinidad Morell; Lluís Rullan; Onofre Deyá; Pere Terrón; Teresa Castanyer i Rafael Forteza confirmen els vocals i interventors, molts d’ells procedents del sector turístic de la Vall.

Sóller » Local

Fi de festes amb focs artificials

|

Els focs artificials han posat avui vespre punt i final a les festes de la Fira. El col·lectiu de moros 11 de maig ha realitzat un espectacle de pirotècnia a la Plaça on s’havia acumulat gent que cantava les cançons del firó.

Sóller » Local

La Residència torna celebrar el Firó

|

Després de més d'un any gairebé sense celebracions, la vacunació de tots els residents i treballadors de la residència Fontsana Sóller ha fet possible el que fa uns mesos semblava un miracle: tornar a celebrar És Firó, la festa més important del municipi de Sóller (Mallorca).

Sóller » Local

Els personatges infantils enceten la Fira

|

L'acte de presentació dels personatges infantils ha començat avui horabaixa a les 20.30 h a la parròquia de Sant Bartomeu. Les Valentes Dones i la resta de personatges històrics han desfilat un a un fins arribar a l'altar de l'església.