Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort només cobreix la meitat de la demanda de places d'escoleta

443
L'Ajuntament de Palma, novament, només oferirà pel curs vinent la meitat de les places d'escoleta demandades. | M.C./dbalears

L'Ajuntament de Palma, novament, només oferirà pel curs vinent la meitat de les places d'escoleta demandades. En concret, l'Àrea d'Educació ha informat que de les 1.017 sol·licituds presentades només es podran cobrir 582 places.

Cort, en aquest sentit, només ha augmentat en 3 el nombre de places respecte a l'any passat, quan es varen oferir 579 per a cobrir les 953 sol·licituds presentades. Durant el curs 2013-2014 es varen oferir 581 places per cobrir les 939 sol·licituds.

Entre els dies 18 i 22 de maig, Educació publicarà la llista provisional dels admesos i obrirà el període de reclamacions. En relació amb els criteris de baremació, el nombre més gran de places concedides per al curs vinent corresponen a famílies amb quota reduïda (144), seguit de places per a famílies nombroses (125), famílies monoparentals (75) i aquelles famílies que tenen fills bessons (72).

La resta de les places han estat destinades a famílies amb un o dos germans, les que compten amb un menor amb discapacitat, les famílies nombroses especials i les que tenen un menor amb una malaltia crònica.

Dèficit
El dèficit en l'oferta de places d'escoleta ha estat una constant en aquesta legislatura. Els pares i mares ja han mostrat, reiteradament, el seu malestar davant una situació que deixa sense cobertura pública a un gran nombre de famílies.

L'Ajuntament de Palma disposa en l'actualitat d'un total de 12 escoletes municipals: Son Roca, l’Arenal, Santa Catalina, Ciutat Antiga, Santa Creu, Maria Mut i Mandilego, Can Alonso, Son Fuster Nou, Son Ferriol, el Molinar, Son Espanyolet i Verge de la Salut.

A més, Cort ha establert convenis amb altres escoletes en les quals es pot fer ús del bo escolar, bo dirigit a subvencionar aquelles famílies que es troben en una situació econòmica desfavorable.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.