Setmanari d'informació local - 138 anys

Miquel Ensenyat: «S'han acabat les majories absolutes i la prepotència»

462

El candidat al Consell de Mallorca per MÉS, Miquel Ensenyat, ha manifestat davant els micròfons d'Ona Mediterrània, que a partir d'ara «s'han acabat les majories absolutes i s'ha acabat la prepotència». Amb aquestes paraules s'ha dirigit als dirigents del Partit Popular. En concret, ho ha dit quan ha estat preguntat per la seva opinió sobre les paraules de la Consellera Núria Riera a un membre de l'Assemblea de docents. Recordem que Riera va dir a Guillem Barceló que, tot i la crítica social, els ciutadans “tanmateix ens tornaran a votar”.

Ensenyat ha estat molt clar quan ha dit que «aquesta prepotència hauria d'estar extingida fa anys; les coses no es poden fer a cop de decret». En aquest sentit, el candidat de MÉS al Consell de Mallorca ha deixat clara la seva intenció de pactar després de les eleccions amb altres partits: «Hi a d'haver Pacte de progrés, si és veritat el que diu Núria Riera, [el fet que governi el PP] és un luxe que no ens podem permetre». Per això apunta que a partir d'ara, els governs que hi hagi han d'anar cap a «polítiques de consens i en les quals participi la gent».


Les apostes de MÉS per al Consell

Pel que fa a les propostes del seu partit per governar el Consell, Ensenyat ha explicat que aposten per una reconversió del model turístic. Per això volen impulsar la cultura com a reclam i com a producte per als visitants, així com també fomentar el cicloturisme. D'altra banda, la gestió de residus ocupa un espai central en les seves propostes: aposten pel reciclatge i rebutgen frontalment la importació de fems d'altres bandes. Finalment, ha posat èmfasi en repensar la xarxa de carreteres de l'illa. Segons Miquel Ensenyat, hi ha infraestructures sobredimensionades, com per exemple algunes rotondes que no responen a les necessitats reals de Mallorca i que produeixen un impacte ambiental molt gran; alhora, hi ha unes deficiències molt fortes a determinades carreteres comarcals, «on hi ha qualque clot que hi poden enterrar una somera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.