Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciutadans i PP, els únics obstacles per posar fi a la tauromàquia a Mallorca

La campanya Mallorca Sense Sang ja ha aconseguit 120.000 firmes

485

Més de 120.000 persones han signat a favor de la campanya Mallorca Sense Sang, impulsada des de fa un any per AnimaNaturalis i CAS Internacional.

Segons han informat en un comunicat, aquesta xifra «fa veure molt propera la fi de les curses de braus». La campanya ha aconseguit també «reconeixement tant a nivell polític com cultural» amb la signatura de persones conegudes com Rossy de Palma o Carlos Bardem i amb els 17 municipis que han estat declarats antitaurins.

«És la primera vegada en la història de la lluita contra la tauromàquia a Mallorca que s'aconsegueix aquesta quantitat de signatures per part de la població», han destacat en un comunicat en què asseguren que «ens aturarem aquí».

El seu objectiu, diuen, és declarar la ciutat de Palma antitaurina. «Aconseguir tal quantitat de signatures en tan sols un any, és una passa molt important en el nostre objectiu perquè Mallorca es declari antitaurina íntegrament. La temporada taurina d'enguany serà l'última en terres mallorquines», ha afirmat el coordinador de la campanya, Guillermo Amengual.

La campanya, ha indicat, té el compromís polític dels partits MÉS per Palma, PSOE Palma, Som Palma i Guanyem Palma per declarar la ciutat de Palma Antitaurina. Actualment «els únics enemics dels animals a Mallorca són el PP i Ciutadans». «Esperam que la gent ho tingui en compte el 24 de maig», ha afegit Amengual.

La campanya Mallorca Sense Sang, formada per AnimaNaturalis i CAS International, va néixer el 2014 amb l'objectiu de prohibir les corrides de toros a l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.