Setmanari d'informació local - 138 anys

Jarabo: «No volem repetir un tercer Pacte de Progrés»

Més de 1.500 persones han assistit aquest dimecres a Palma a l'acte central de Podem

491
Alberto Jarabo durant la seva intervenció a l'acte central de campanya de Podem. | Podem Illes Balears

Més de 1.500 persones han acudit aquest dimecres a vespre a l’acte central de la campanya de Podem, celebrat a l’amfiteatre del parc de Sa Riera de Palma.

A l’acte hi ha assistit el número dos de la formació a l’Estat espanyol, Íñigo Errejón, que ha assegurat que «en democràcia, la política és un lloc per a nosaltres perquè si no, és un lloc per a Matas, Rato o Bauzá».

Per part seva, el secretari general i candidat de Podem Balears al Parlament, Alberto Jarabo, ha assegurat, que «no volem repetir un tercer Pacte de Progrés», ja que, segons ha precisat, «no hi ha el canvi segur, sinó el canvi sense adjectius».
La secretària política de Podem Balears, Laura Camargo, ha assegurat que tot i que el PP «va mentir amb les armes de destrucció massiva a l'Iraq, ells van ser una arma de destrucció massiva de drets socials».

El candidat a Palma, Miquel Comas, ha assenyalat que si la majoria va a votar aquest diumenge, poden guanyar les eleccions i «recuperar» d'aquesta manera «la democràcia per a tots», ja que «la democràcia és l'antídot per a la corrupció i la resta de problemes».

Així mateix, la secretària d'Igualtat i candidata al Consell de Mallorca, Nina Parrón, ha envestit contra Mariano Rajoy i les seves declaracions sobre que «les dones decideixen criar els seus fills" i ha dit que "és el president del Govern però l'enemic número 1 de les dones».

També ha criticat que «els empresaris utilitzin prostitutes com a mercaderia per a polítics corruptes a Platja de Palma» i que a Mallorca hi hagi «un reclam de turisme sexual» i ha acabat sentenciant amb un «ni mamading ni hòsties, ja n'hi ha prou!».

El candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Jesús Jurado, ha demanat al president del Govern, José Ramón Bauzá, que «se’n vagi a ca seva i s’hi endugui tota la màfia» perquè, segons ha afegit, «no volem més casos Nóos ni Palmes Arenas».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.