Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, Podem, Guanyem i MÉS es comprometen a ampliar el Parc Nacional de Cabrera

PP i Ciutadans «presenten un nivell de compromís més baix amb la conservació marina i la pesca responsable»

507

PSIB, Podem i guanyem han incorporat l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera en els seus respectius programes electorals, mentre que MÉS ha assegurat que faran això i, a més, augmentaran els límits dels parcs naturals de les Illes i milloraran la vigilància del Parc Nacional per evitar la pesca il·legal.

Així ha informat Oceana en un comunicat en el qual també ha explicat que el PI i UPyD «també proposen iniciatives positives, però amb un nivell de compromís menys rotund». Mentrestant, PP i Ciutadans «presenten un nivell de compromís més baix amb la conservació marina i la pesca responsable».

PSIB, MÉS, Podem i guanyem, diu Oceana, han inclòs també entre les seves propostes un apartat de mesures de conservació marina i regeneració pesquera contingudes en les reivindicacions d'Oceana, incloent-hi el seu suport a la creació d'una nova àrea marina protegida a les muntanyes submarines del Canal de Mallorca, que segons aquesta organització podria convertir-se en la més extensa de la Mediterrània.

Els programes d'aquestes formacions prometen també la creació d'altres reserves marines a Sa Dragonera, Tagomago i la Serra de Tramuntana, així com mesures de sostenibilitat pesquera, a través de l'aplicació efectiva de la legislació europea i espanyola, que en molts casos són ignorades per una part de la flota pesquera de Balears.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.