Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel Barceló: «Exvotants del PP ens han dit obertament que ens votaran»

513

El candidat de MÉS al Parlament de les Illes Balears, Biel Barceló, es mostra molt esperançat amb el nombre de vots que el seu partit aconseguirà als comicis d'aquest diumenge. L'optimisme és tal que, fins i tot, assegura que la formació ecosobiranista rapinyarà vots al PP. Barceló ha assegurat al programa SUS Mallorca, d'Ona Mediterrània, que l'embranzida que ha agafat el seu partit està motivada, entre altres factors, per la incorporació de candidats independents dins de pràcticament totes les llistes que es presenten. A nivell municipal, Barceló ha declarat que per ells és tota una fita haver aconseguit presentar-se a 50 dels 53 ajuntaments de Mallorca. No obstant això, ha explicat que no es presenten a tots els pobles sota la marca de MÉS sinó que en alguns casos formen part de coalicions.

El líder de MÉS ha assegurat que la seva formació ha aconseguit fer-se un lloc entre alguns d'aquells «mallorquins que estimen la terra» i que tradicionalment havien votat el Partit Popular: «A algun poble, exvotants del PP ens han dit obertament que ens votaran». Com hem dit, Barceló és optimista alhora d'especular amb els resultats de les eleccions. Assegura que aspiren a «revalidar batlies com Esporles, Sant Joan o Campanet» i que poden entrar dins ajuntaments on mai havien obtingut representació cap dels dos partits que integren MÉS (Els Verds i PSM); aquest és el cas de Calvià, on les enquestes els atribueixen dos regidors. A banda d'això, Barceló ha llençat una dura ofensiva contra el PP i ha dit que espera que «la gent tengui clar que el caciquisme ha de quedar desterrat de Mallorca».

Per acabar, Barceló ha deixat clar que el seu partit és «nítidament d'esquerres» i que fa una passa ferma cap al sobiranisme: «Si hi ha una formació política que aposta pel sobiranisme, som nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.