Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS exigeix un «traspàs transparent» del Govern

611
Biel Barceló, diputat electe de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, ha alertat que no volem sorpreses. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca ha exigit aquest dissabte «transparència en el traspàs» de l'executiu en funcions i que l'encara president la faciliti amb la creació d'una Mesa de Traspàs. Biel Barceló, diputat electe de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, ha alertat que «no volem sorpreses, ni herències enverinades que se signen a darrera hora».

Barceló ha afirmat que una de les primeres accions del govern entrant serà la de revisar tots els contractes i acords signats per l'actual executiu en funcions. «Revisarem què s'ha signat els darrers tres mesos, i sobretot les darreres tres setmanes. No volem sorpreses ni herències enverinades signades en el temps de descompte».

MÉS també ha alertat que ja hi ha hagut denúncies ciutadanes que evidencien que empreses de destrucció de documents estan treballant, per exemple, a la Conselleria d'Economia. També cal denunciar, segons els ecosobiranistes, que l'Autoritat Portuària, que tot i que és un organisme estatal té representació de la CAIB, ha convocat una junta de Ports per privatitzar els fars de Portocolom i Sóller.

Transparència absoluta
Barceló ha reiterat l'exigència de transparència absoluta. «El president en funcions Bauzá ha de ser responsable amb la ciutadania i aturar qualsevol signatura que pugui comprometre l'equip de govern que entrarà, i en tot cas, fer les consultes pertinent si és necessari», ha afirmat. «Són moments molt important per demostrar que hi ha una altra manera de fer política i deixar enrere les males praxis que han duit presidents del Govern a la presó, per exemple», ha recalcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.