Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort inicia els treballs de desbrossament de camins públics

613
Cort ha iniciat aquesta setmana passada els treballs de desbrossament de camins i solars municipals. | Ajuntament de Palma

L’Ajuntament de Palma, atenent les demandes veïnals, ha iniciat aquesta setmana passada els treballs de desbrossament de camins i solars municipals, espais lliures públics i de tancament de solars municipals.

Aquesta actuació es va posar en funcionament després d'entrar en vigor el contracte amb Projectes Paisatgístics de Balears (PPB), la nova concessionària del servei i que té una durada fins a l'any 2017. Pel que fa al pressupost, l'import global dels dos anys de contracte de totes aquestes actuacions de desbrossament i neteja s'eleva a 786.674 euros.

En total, en els dos anys vinents es netejaran més de 70.000 metres lineals de camins i més de 200.000 metres quadrats de solars municipals, tant d'equipaments com d'espais lliures públics.

El servei de Vialitat ja ha elaborat un programa de treball en què es descriuen les actuacions prioritàries que ha de dur a terme l'empresa concessionària. Es tracta d'actuacions que donen resposta a demandes ciutadanes, a través del 010 o de Policia Local. A més, s'anirà donant resposta als nous requeriments ciutadans que vagin sorgint.

Desbrossament
En el cas del desbrossament dels solars municipals, les actuacions van encaminades a evitar el risc d'incendis. En el cas dels camins, es tracta que el creixement de la vegetació no impedeixi la bona visibilitat dels conductors de manera que es converteixi en un perill per a la seguretat viària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.