Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB d'Inca celebra la 18a edició dels Premis de Maig

617

El Claustre de Sant Domingo, d'Inca, va acollir dissabte la 18a edició dels Premis de Maig; uns guardons creats per l'OCB d'Inca per reconèixer els mèrits d'entitats, institucions o persones que treballen per afavorir l'ús habitual del català i per promoure la cultura a través d'activitats de caire lúdic, popular o artístic.

Els premiats d'enguany:

Bernat Català 'Gran' ha rebut el premi Miquel Duran i Saurina, que distingeix la contribució de persones o entitats a la normalització lingüística en el camp de la comunicació.

Grant Ashley/Millorant Inca ha rebut el premi Berenguer d'Anoia, que premia la dinamització sociocultural duta a terme a Inca.

Guillem Alexandre Reus i Planells ha rebut el premi pare Miquel Colom, que distingeix persones o entitats que hagin destacat en la recerca i/o difusió de la cultura catalana en un determinat àmbit social o del coneixement.

Catalina Munar i Ramis ha rebut el premi Pau Casasnoves, destinats a persones o entitats que hagin contribuït a la reivindicació o a la promoció dels trets identitaris de Mallorca.

Macià Ferrer 'Infermer' ha rebut el premi Pere Joan Llabrés, destinats a persones o entitats que han destacat per la seva contribució a l'estudi, la conservació o la promoció del patrimoni arqueològic, artístic o cultural de Mallorca.

Finalment, la delegació inquera de l'Obra Cultural Balear va lliurar una Distinció Especial a Magdalena Arrom Pericàs.

En el decurs de l'acte, al qual varen assistir representants de totes les forces polítiques amb representació al consistori (excepte PP i Independents), va actuar Roger Pistola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.