Setmanari d'informació local - 138 anys

El Circulo Balear reclama que es restitueixi la bandera espanyola de Palmanova

662
La Fundación Circulo Balear ha sol•licitat a l'Ajuntament de Calvià que restitueixi la bandera espanyola de Palmanova. | Círculo Balear

La Fundación Circulo Balear (FNCB) i Voces contra el Terrorismo (VCT) han sol·licitat a l'Ajuntament de Calvià que restitueixi la bandera espanyola de Palmanova.

La bandera forma part del monument a les víctimes del terrorisme inaugurat el 5 de desembre de 2009 com a homenatge als agents de la Guàrdia Civil assassinats per ETA el 30 de juliol d'aquest mateix any.

La bandera i el masteler es van retirar per estar danyats. En aquest sentit, les dues entitats també han demanat una explicació pel retard en la restitució.El Círculo s'ha interessat per les gestions realitzades fins al moment i els encàrrecs realitzats.

"Que el consistori presidit per Manuel Onieva (PP) trigui més de dos mesos a tramitar la col·locació d'un nou masteler i bandera, i esperar al fet que es restitueixi sota el mandat d'un altre equip de govern municipal, que pel que sembla estarà en mans de PSOE, Podem i separatistes, demostra una falta de consideració i respecte als nostres símbols i a les víctimes", ha manifestat el Círculo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.