Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB discrepa de l'STEI i s'oposa a desconvocar la vaga indefinida

681
Imatge d'un dels primers dies de de la vaga indefinida el setembre de 2013. | Teresa Ayuga

El sindicat d’ensenyament UOB ha emès aquest dilluns un comunicat en el qual manifesta el seu desacord amb l'STEI després que aquest hagi anunciat que es planteja desconvocar la vaga indefinida dels docents.

Des de UOB asseguren que «les declaracions d'intencions dels partits que estan en disposició de formar govern, tot i que es poden considerar positives, encara no s'han traduït en fets», i consideren que «seria una greu irresponsabilitat perdre tota capacitat de pressió a l'hora de negociar la taula reivindicativa».

El sindicat ha volgut manifestar que «no oblidar que les promeses electorals, a l'hora de la veritat, queden sense complir més vegades de les que tots voldríem». Pel que fa a les mesures que anuncien els partits que pacten el futur govern, diuen, «caldrà veure com es materialitzen les que depenen d'inversions econòmiques, com l'augment del pressupost educatiu i la supressió de les retallades, o com es resol l'oposició a la LOMQE».

Per últim, el sindicat ha volgut recordar que «cal tenir present que seria un fet absolutament irrellevant que els sindicats STEI i CCOO decidissin desconvocar la vaga pel seu compte, atès que l'Assemblea de Docents manté la seva pròpia convocatòria i aquesta està subjecta a la decisió democràtica dels treballadors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.