Setmanari d'informació local - 138 anys

José Hila acusa de «deslleialtat» Som i MÉS

701

El candidat socialista a la batlia de Palma, José Hila, ha dedicat unes dures paraules a Som Palma i MÉS per Palma després d'acusar-los de «deslleialtat» en una entrevista al programa Téntol d'Ona Mediterrània. Segons José Hila, Som i MÉS han desacreditat la seva imatge davant els mitjans de comunicació perquè van comunicar que la postura del PSIB en les negociacions havia estat rotunda i que la única opció que oferien era que José Hila fos el batle de Palma. Hila assegura que a les negociacions ells van dir que la seva batlia era la opció més «estable i forta» però que es mostraven oberts a acceptar altres propostes. A més, el socialista ha recriminat a Som el fet d'haver-los «vetat d'entrada pel simple fet de pertànyer a un partit concret sense tenir en compte si estaven preparats o no».

En canvi, la segona a la llista de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha contradit les paraules d'Hila i ha reiterat que la «sinceritat» del PSIB a les negociacions va ser molt clara; asseguren que des del primer moment els socialistes van mostrar-se intransigents a cedir la batlia i que MÉS i Som no van dir cap mentida davant els mitjans de comunicació quan van explicar-los la intenció que havia manifestat Hila d'ostentar la batlia.

En les seves declaracions a Ona Mediterrània, Hila s'ha distanciat dels altres dos partits però ha repetit diverses vegades que el PSIB «facilitarà un govern d'esquerres». Amb aquest escenari, sembla altament probable que finalment el batle de Palma sigui Antoni Noguera (MÉS) en coalició amb Som i un suport extern de PSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.