Setmanari d'informació local - 138 anys

Més places d’escoles d’estiu i menjador i l’impuls de l’Oficina Antidesnonaments, les primeres mesures de Cort

739
Neus Truyol, portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, durant la roda de premsa d'aquest dimarts després de la primera Junta de Govern. | S.S.

L’equip de govern de l'Ajuntament de Palma ha celebrat aquest dimarts la primera Junta de Govern de l’actual legislatura. La seva portaveu, Neus Truyol, ha assegurat que «aquest Govern ha començat a caminar», i ha explicat que els membres de l’equip de govern ja han visitat les seves respectives àrees i han mantingut les primeres reunions de feina, amb l’objectiu de conèixer de primera mà els principals projectes i necessitats de cada Regidoria.

La Junta de Govern ha tractat com a tema prioritari la millora de places d’escoles d’estiu i menjador als col·legis públics de Palma, un àmbit en el qual ja fan feina coordinada les àrees d’Educació i Benestar Social, atès que el divendres 19 finalitza el curs escolar i «hi haurà moltes famílies que es trobaran en situació de necessitat».

Un altre tema prioritari per a l’equip de govern municipal, ha explicat Truyol, és el reforçament de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària perquè, com ha assegurat, pugui donar servei efectiu d’intermediació amb entitats bancàries, «peça clau» segons la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

La portaveu municipal també ha anunciat que els Consells d’Administració de les empreses municipals tornaran a comptar amb membres en representació dels treballadors, que havien estat exclosos durant l’anterior legislatura, “amb l’objectiu de donar el màxim d’accés a la informació i que puguin entrar en el debat” sobre el funcionament de les empreses municipals. Els Consells d’Administració seran els encarregats de destituir els actuals gerents per fer efectius els nous nomenaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.