Setmanari d'informació local - 138 anys

El dBalears supera els 99.000 lectors

744
Exemplar de l'especial '19 anys dBalears'

El dBalears ha superat el mes de maig els 99.000 visitants únics. En total, el diari digital ha registat 99.177 lectors, xifra que suposa un increment d'un 79,08% respecte del mes d'abril, segons les dades de l'Oficina de la Justificació de la Difusió (OJD).

El total de visites també s'ha incrementat i ha arribat fins a 192.951 (115.778 el mes d'abril).

Si bé una part del creixement és contextual, a causa de l'interès que han despertat les eleccions autonòmiques, des que l'Associació Ona Mediterrània va agafar la gestió– el mes de febrer– del digital, el creixement ha estat constant. Aleshores, els lectors mensuals eren prop de 52.000

Les xarxes socials vinculades al dBalears també continuen en creixement. Actualment, @dbalears té a Twitter més de 13.400 seguidors, mentre que a Facebook acumula 4869 'm'agrada' en el moment de la redacció d'aquest article. És precisament a les xarxes socials on dBalears té més força i on sol aparèixer com un dels diaris més influents de les Illes.

L'Associació Ona Mediterrània s'encarrega de produir la programació de la ràdio Ona Mediterrània i de fer, cada dia, el dBalears. La font principal dels ingressos són les aportacions dels socis i sòcies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.