Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Oberta de Calvià decideix no acceptar l'oferta de Govern del PSOE

746

Esquerra Oberta de Calvià (EOB) ha decidit, en assemblea oberta, i pràcticament per unanimitat, no formar part del Govern amb el PSOE a l’Ajuntament de Calvià.

D'aquesta manera, EOB queda a l'oposició. Una oposició que, segons Rafel Sedano, portaveu del grup municipal d'Esquerra Oberta, serà «lleial, responsable i constructiva, però exigent, contundent i coherent amb les propostes plantejades durant la campanya electoral».

Així, d'acord amb l'assemblea oberta a membres de la candidatura i simpatitzants de la coalició, s'ha acordat que la fiscalització de la gestió de Govern seria molt millor dur-la a terme des de fora del Govern. Alhora, consideren que l'aportació que es podrà fer al  municipi i la ciutadania serà molt més positiva des d'aquesta posició.

Segons Sedano, la decisió no significa rompre relacions amb el PSOE ni perdre el contacte. El partit entén que «haurem d'anar fent un seguiment de l'acord d'investidura i desitjaríem mantenir un diàleg permanent per tal d'anar treballant, conjuntament, de forma propositiva, les iniciatives que hagin de ser beneficioses per la ciutadania de Calvià».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.