Setmanari d'informació local - 138 anys

PODEM reconeix que utilitzarà la disciplina de vot

762
Foto: Marc Ferrà

El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, ha anunciat en relació a l'emissió d'un vot nul en l'elecció de Xelo Huertas com a presidenta del Parlament que en el seu grup parlamentari, que en principi presidirà ell, hi haurà «disciplina de vot per qüestions essencials que puguin afectar tant a la estabilitat del Govern i de les votacions».

Jarabo ha dit que en el seu partit la gent té «tot el dret a expressar la seva opinió d'aquesta manera», però ha afegit que vigilaran que "hi hagi la major homogeneïtat possible, sabent que som un partit molt plural».

Sobre el seu paper a la Cambra, Jarabo ha dit que «els deu diputats han de treballar amb tota la força per protegir els drets de tanta gent que ha patit retallades i situacions desfavorables durant aquesta legislatura».

A més, ha dit que tenen «la lleialtat dels altres partits» amb els que han arribat «a un acord de governabilitat», que s'ha signat aquest dijous, tot i no entrar al Govern. Així, ha assenyalat que aquesta legislatura es veurà de manera clara que el poder executiu i el legislatiu «són diferents» perquè estaran presidits per dos partits diferents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.