Setmanari d'informació local - 138 anys

Núria Riera s'acomiada provocant el caos als centres d'ensenyament

822

Sembla que la consellera d'Educació i portaveu del Govern Bauzá, Núria Riera, ha decidit dedicar els seus darrers dies en el càrrec a fer una política de terra cremada. Les seves darreres decisions semblen destinades a provocar el caos als centres d'ensenyament i a posar les màximes dificultats a l'inici del proper curs.

El director general de planificació i centres en funcions, Bartomeu Isern, ha decidit eliminar places a tots els centres públics i concertats.

Els inspectors confessen que estan desbordats i afirmen que no en sabien res. Aquest divendres dematí, diversos directors s'han traslladat fins a la conselleria d'Educació i s'han trobat que els funcionaris tenien ordres de no atendre'ls.

Els sindicats d'ensenyament i també alguns inspectors recomanen als centres que omplin fulls de discrepància i reclamin per mitjà del GESTIB i a través d'una instància al registre de la Conselleria, les plantilles que actualment estan fent feina, per tal que el nou Govern pugui fer una gestió amb garanties i pugui dotar els centres de la plantilla necessària.

D'altra banda, avui mateix s'ha produït la votació sobre l'aprovació de l'aplicació de la LOMQE al curs 2015-2016, a l'IES Llucmajor, amb el resultat de 8 vots favorables a l'aplicació i 75 vots contraris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.