Setmanari d'informació local - 138 anys

L'STEI presentarà un recurs per a la suspensió dels currículums LOMQE

841
Imatge d'arxiu del Secretari General de l'STEI, Biel Caldentey, en el moment del desallotjament forçat dels sindicalistes de l'STEI-i al Parlament el juny de 2014.

El sindicat STEI ha anunciat aquest dilluns la seva intenció de presentar un recurs contenciós administratiu per exigir la suspensió dels decrets que desenvolupen els currículums LOMQE de secundària i el batxillerat.

Segons explica el seu Secretari General, Biel Caldentey, la decisió s'ha pres avui i « la presentació del recurs pot produir-se demà mateix»; ha evidenciat així la seva determinació a dur endavant la decisió. Caldentey ha afegit que «són molt superiors els beneficis que pot tenir la suspensió que els perjudicis que se'n puguin derivar».

Biel Caldentey, sosté que amb els decrets LOMQE «s'ha conculcat el dret de negociació perquè afecten aspectes d'organització laboral i normatives», entre altres aspectes. En aquest sentit, l'STEI afirma que «la implantació per al pròxim curs escolar dels nous currículums a secundària i a batxillerat suposarà un nou caos als centres docents, i la pèrdua de llocs treballs o la minva substancial dels horaris de feina per a aquell professorat que fins ara han impartit les matèries que es veuen més afectades amb l’aplicació de la LOMQE».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.