Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá ja té nou càrrec: senador

912
Bauzá al Parlament de les Illes Balears la setmana passada. | Marc Ferrà

El fins fa poc president del Govern, José Ramón Bauzá, ja té nou càrrec, a partir d’avui serà senador per les Illes Balears. El socialista Francesc Antich, juntament amb Bauzá, han estat elegits aquest dijous per anar al Senat en representació de les Balears. La votació final ha estat de 28 vots a favor, 14 abstencions i 3 en contra, un total de 14 diputats no han votat.

Durant el ple, la presidenta ha demanat a la Cambra si ratifica per assentiment la designació i, com no hi ha hagut assentiment, s'ha procedit a la votació, després que així ho hagin demanat els portaveus Podem, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, Gent per Formentera, PI i Ciutadans.

Durant la sessió, el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha explicat, en relació a Bauzá, que «una persona castigada per les urnes no pot ser el representant de les Balears», aspecte sobre el qual també s'ha pronunciat el vicepresident del Govern, Biel Barceló, després del ple, que ha lamentat que no s'hagi pogut fer una votació separada dels dos candidats i ha considerat que això s'ha de «corregir de cara al futur».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.