Setmanari d'informació local - 138 anys

Les platges del sud d’Eivissa, entre ‘Les 10 pitjors platges d'aquest estiu’

938
Festa a la platja de s'Estanyol.

Arriba l’estiu i abunden, sobretot a les xarxes, les llistes de les 'millors' platges per anar a nedar o fer un capfico, Greenpeace però ha publicat la seva llista de les ‘Les 10 pitjors platges d'aquest estiu’. Entre aquestes deu platges trobam les dels trams sud i sud-est d’Eivissa.

L’organització ecologista explica que ha publicat aquesta llista com a protesta per denunciar la urbanització massiva del litoral, el malbaratament de diners públics, la contaminació de les aigües, el model insostenible, al soroll o la destrucció de les seves dunes o corals.

A Eivissa, «especialment els seus trams, sud i sud-est, un model insostenible d'ús del litoral, on en molts trams de l'illa, les platges s'han convertit en un centre comercial». Posen com a exemple la macro festa que es va celebrar a la platja no urbanitzada de S'Estanyol. També han citat les paraules d’Abel Matutes, president del grup hoteler Fiesta Hotel Club, i director de molts complexos hotelers a Eivissa: «en la nova Llei de Costes he treballat molt», expressà Matutes.

A la llista de les ‘pitjors platges d'aquest estiu’ també podem trobar altres platges com la de l'Algarrobico, a Almeria; l'entorn de la platja d'Os Praceres o els ‘macro-xiringuitos’ de les platges d'Alacant.

VEURE LA LLISTA COMPLETA

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.