Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana «coratge» al Govern per «suavitzar» la LOMQE

960
Manifestació del sector educatiu durant la legislatura de José Ramón Bauzá. | Arxiu dBalears

El PI Proposta per les Illes ha insistit al nou Govern perquè impulsi un decret llei que «almanco suavitzi els efectes negatius de la LOMQE sempre tenint en compte que no pot afectar els pares ni pot suposar un sobrecost per als llibres de text».

El diputat d’aquesta formació, Josep Melià ha manifestat que hi ha comunitats autònomes que han demostrat «més decisió i coratge per actuar contra una llei destinada a morir», i Melià recorda: «el temps va en contra i de moment manca concreció i un calendari d’actuacions».

El PI també recorda la petició de la comunitat educativa de més implicació per part de les forces polítiques per paralitzar una llei que «durà una nova situació de caos a les escoles».

La UOB lamenta que la Conselleria imposi la LOMQE sense escoltar els docents

Segons el sindicat després de la trobada de la Mesa Sectorial d’Educació del dimecres, la reunió ha servit per constatar que la Conselleria té la intenció d'imposar la LOMQE el curs que ve sense escoltar els docents.

La UOB, entre altres forces sindicals, ha protestat per les instruccions que el director general de Planificació, Antoni Morante, ha enviat als centres amb ordres d'aplicar els horaris LOMQE encara que no s'hagin aprovat per claustre. Consideren que aquestes instruccions s’han enviat a les direccions dels centres sense haver passat per la Mesa Sectorial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.