Setmanari d'informació local - 138 anys

Els illencs estan el doble de temps de viatge que la mitjana estatal

1035

Els residents a les Balears van realitzar un total de 731.962 viatges durant el primer trimestre de l'any, amb una durada mitjana d'estada fora de la seva residència habitual de 6,2 dies, per sobre dels 3,2 dies de mitjana estatal, segons dades de l'Enquesta de Turisme de Residents (ETR / Familitur) elaborada per l'Institut Nacional d'Estadística.

Per la seva banda, els residents a l’Estat espanyol van realitzar un total de 32.660.000 de viatges durant el primer trimestre de l'any amb una durada mitjana de cada viatge fora del lloc de la seva residència habitual de 3,2 pernoctacions.

Per tipus de destinació, un 91,6 per cent dels viatges van tenir una destinació dins el territori estatal, i un 8,4 per cent a l'estranger. Els viatges amb destinació interna van tenir una durada mitjana de 2,8 pernoctacions, enfront de les 8 pernoctacions dels viatges a l'estranger.

I una xifra més: el 44% dels viatges es van realitzar per visitar familiars o amics, el 37,7% per lleure i el 13,6% per motius professionals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.