Setmanari d'informació local - 138 anys

Emaya millorarà el subministrament d'aigua del Gorg Blau

1081

L'Ajuntament de Palma destinarà 1.070.000 d'euros a dues actuacions de renovació i manteniment de l'embassament del Gorg Blau amb l'objectiu de millorar les seves instal·lacions, guanyar en seguretat i en capacitat de resposta i oferir un millor servei a Palma.

Per a això, l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya) està renovant les vàlvules i conduccions del sistema de bombament d'aigua i sanejant la conducció d'impulsió entre l'embassament i el de Cúber.

Segons Cort, l'abastament d'aigua està garantit per a aquest any ja que els embassaments es troben al 62 per cent de la seva capacitat.

En total, s'estan actualitzant 8 vàlvules, 140 metres de conducció i diverses instal·lacions adjuntes. Les obres tenen un pressupost de 824.228 euros més IVA i varen començar el 15 d'octubre de 2014. Es preveu que finalitzin a mitjans de setembre.

Més en concret, les actuacions que s'estan realitzant afecten a la sortida d'aigua cap al bombament que permet proveir d'aigua potable Palma i els dos desguassos de fons. I és que les instal·lacions tenien més de 40 anys d'antiguitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.