Setmanari d'informació local - 138 anys

Oceana celebra l'aprovació de l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera

1092

L'entitat ecologista Oceana ha afirmat que celebra l'aprovació per part del Consell del Govern del passat divendres d'iniciar els tràmits d'ampliació del Parc Nacional de Cabrera. Es tracta d'una proposta que, segons l'organització, té una trajectòria de nou anys.

El vicepresident d'Oceana, Xavier Pastor, ha assegurat que «l'inici de l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera representa una fita en la història de la conservació marina de les Balears i el desenvolupament sostenible d'activitats econòmiques com la pesca artesanal i el turisme ».

En aquest sentit, ha assenyalat que «Cabrera es pot convertir en el segon parc nacional més gran de la Mediterrània després del de Alonissos-Espòrades del Nord (Grècia), el que contribuiria a fer de les Balears un exemple mundial de conservació marina».

Per ampliar el Parc, Oceana ha assenyalat que «seria suficient amb recuperar la inversió de 2011 de cinc milions d'euros, transferida l'Estat a la Comunitat Autònoma», i que aquesta quantitat es destinés íntegrament a Cabrera, «en lloc de desviar-se per altres propòsits, com s'ha fet en els últims anys»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.