Setmanari d'informació local - 138 anys

Emaya renova 280 contenidors

1099

Els operaris de l'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (Emaya) estan duent a terme, durant els mesos de juny, juliol i agost, la substitució de 280 unitats de contenidors de càrrega lateral de Residus Sòlids Urbans en diferents barriades de Palma.

Tal i com ha assenyalat l'empresa municipal en un comunicat, ja se n'han instal·lat més de 110 a la Plaça dels Patins (22 contenidors), El Mercat (set), Sant Jaume (deu), Sindicat (sis), Jaume III ( 14), Son Canals (deu), Puig de Sant Pere (dos), Pere Garau (13), La Llotja-Born (un), Marquès de Fontsanta (sis), la Seu (un), Hostalets (dos), Sant Nicolau (tres), Foners (deu) i La Missió (tres).

En concret, els contenidors es reposen amb mitjans humans i mecànics a un ritme d'entre 10 i 15 diaris des del passat 21 de juny. Està previst que en acabar el mes d'agost ja estiguin tots col·locats.

Segons Emaya, aquesta renovació s'està fent «en base a dos criteris clars», que passen per substituir aquells contenidors que estan romputs o en molt mal estat i, a més, fer-ho amb un criteri de distribució que tengui incidència en diferents barris, per concentrar únicament els nous contenidors a les zones cèntriques i turístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.