Setmanari d'informació local - 138 anys

Fora des Sembrat comparteix aquest dijous escenari amb Rosendo

1107

En el recinte de Son Fusteret de Palma, a partir de les 21.30 hores, i en el marc de la seva gira 'Mentira me parece', Rosendo i Fora des Sembrat faran gaudir el públic amb cançons compromeses a les quals no els hi falta la ironia, reflexe de l'estat anímic que atravessa la societat actual.

Quaranta anys de trajectòria en el rock, una trentena d'àlbums publicats i més de 2.000 concerts en directe a l'esquena és el bagatge de Rosendo, un artista que aquest dijous visitarà Mallorca per oferir una nit de música en gran: Rosendo pujarà a l'escenari per presentar els temes del seu darrer treball, 'Vergonya torera', i farà un repàs als èxits que han marcat la seva carrera.

Suasi, teloner de Rosendo

El grup mallorquí Fora des Sembrat compartirà escenari aquest dijous amb el cantant espanyol. Nascuts l'any 1992 per iniciativa del cantant i guitarra Pep Suasi i del baixista Guillem Cerdà, la formació es va inscriure en el X concurs de Pop-Rock de l'Ajuntament de Palma i aquell mateix any va obtenir el premi a la millor lletra en llengua catalana pel tema 'Aquell soldat'.

Aquest va ser el principal impuls que necessitaven perquè en plena eclosió de la música en català algun segell discogràfic es fixés en ells i van acabar fitxant pel PICAP. 'No aturen' va ser el seu primer treball, que els va dur a tocar per Catalunya.

Durant els següents tres anys, Fora des sembrat, que fins llavors s'estructurava al voltant de Pep Suasi i Guillem Cerdà, varen incorporar Tomeu Janer, Rafa Ferrà (Vadarkablar) i Toni Cerdà. Era el moment idoni de gravar 'Vius' i fer una llarga gira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.