Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB proposa canvis en la conversió en zona de vianants del passeig de Pollença

1181
El GOB ha presentat la seva proposta a l'Ajutament. | Arxiu

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha proposat aquest divendres canvis en la conversió en zona de vianants del passeig de Pollença perquè, d'aquesta manera, el tram de la primera línia que discorre entre el carrer Elcano i l'Avinguda París siguin totalment per a vianants.

En un comunicat, l'entitat ha explicat que ha registrat una proposta a l'Ajuntament de Pollença perquè aquest tram sigui totalment per a vianants, tal com estava previst en el planejament municipal.

El GOB indica que el 'Consorci per a la millora de les infraestructures turístiques i foment de la desestacionalització de l'oferta de Mallorca' vol seguir amb l'execució del projecte de reforma.

A més, destaca la necessitat que els canvis no afectin únicament a detalls menors o als materials, sinó que «vagin encaminats al compliment de les determinacions del planejament urbanístic municipal quant a la conversió en zona de vianants real de la trucada primera línia del moll de Pollença, que afecta els passejos Saralegui i Londres».

El grup ecologista proposa a l'Ajuntament que, com a autor del projecte, hi hagi «uns petits canvis però importants» i que, per tant, el tram de primera línia que va entre els carrers Elcano i l'avinguda París sigui totalment per a vianants, amb un ferm al mateix nivell en tota l'amplitud del passeig, deixant solament un espai marcat amb un altre tipus de rajoles o estampat apte solament per al pas de vehicles d'emergències o de serveis».

D'aquesta forma, assenyalen, un sector del centre del port de Pollença i de la platja guanyarien tranquil·litat i es crearien nous espais per al passeig i l'oci, on avui dia és principalment una via de trànsit interurbana que crea embussos i inseguretat en el passeig.

Encara que aquesta modificació solament afecta a una petita extensió de la zona afectada pel projecte, el GOB proposa que el consistori en el futur faci extensiva la conversió en zona de vianants de tota la primera línia fins a la rotonda de la impulsora de Llenaire.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.