Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem: «El PSIB ha oblidat l’esperit dels Acords Pel Canvi»

1196
La portaveu de Podem Laura Camargo, acompanyada dels diputats Carlos Saura i Aitor Morrás. | Podem Illes Balears

La portaveu de Podem Laura Camargo, acompanyada dels diputats Carlos Saura i Aitor Morrás, ha afirmat aquest dimarts en roda de premsa que el PSIB «no només ha estat deslleial amb Podem i amb els acords pel canvi sinó també amb la ciutadania». Camargo assegura que des de Podem esperen que «el Govern rectifiqui el nomenament de Francisco Fernández Terrés com a gerent de SITIBSA». La portaveu ha manifestat, a més, que el Govern «ha oblidat l’esperit signat als Acords pel canvi de regeneració, que es basa en una nova forma de fer política amb ètica i transparència».

Camargo ha manifestat que durant les negociacions varen marcar un full de ruta que consistia en tres fases: «parlar de programa, després d’organigrama i finalment de nomenaments». Un acord, que segons Podem, «no s’ha respectat perquè el govern no ha informat amb temps suficient d’aquests nomenaments; no ho ha fet des del començament».

«Nosaltres no volem influir en els nomenaments sinó que volem evitar que continuï la dinàmica perniciosa que ha tingut lloc en anteriors legislatures i hem apel·lat a la responsabilitat i al compromís dels partits de govern amb la ciutadania», ha dit. «Tenim dret a exercir l’acció de control de govern com a membres del legislatiu; i és el que la presidenta del Govern va demanar al seu discurs d’investidura», ha afegit Camargo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.