Setmanari d'informació local - 138 anys

Assemblea de Docents: «No desconvocam la vaga. Cal seguir negociant»

1200

Com ja s'esperava, els membres de l'Assemblea de Docents reunits aquest dimarts vespre han decidit mantenir convocada la vaga. En una reunió que s'ha allargat més de dues hores, a la qual hi han participat més de 200 docents, s'ha votat en contra d'acceptar la darrera proposta presentada per la Conselleria d'Educació, ja que han considerat que «és exactament igual a l'anterior».

Guillem Barceló, portaveu de l'Assemblea de Docents, que s'ha mostrat molt satisfet per l'alta participació en l'assemblea de dimarts vespre, ha declarat a dBalears que hi ha hagut consens «en que no es donen les condicions necessàries per desconvocar la vaga, ja que queden molts de punts en que des de la Conselleria no s'ha concretat res».

Barceló ha explicat que es va fer «un repàs de tots i cada un dels punts en litigi, en què ha cedit la Conselleria i en què ha cedit l'Assemblea» però en algunes matèries hi ha hagut «poca concreció» per part de la Conselleria i ha posat com exemple positiu

l'acord amb la qüestió de la substitució de baixes. En canvi, pel que fa a la recuperació d'alguns complements retirats i a les ràtios, l'Assemblea troba que la Conselleria s'ha mogut poc, de fet Barceló explica que el proper curs començarà amb algunes classes d'infantil amb 28 o 29 alumnes.

Guillem Barceló ha informat que els acords de l'Assemblea són continuar negociant i demanar una reunió amb el PSOE. El portaveu dels docents ha conclòs que «no tirarem la tovallola, continuarem negociant fins que arribem a un acord»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.