Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO diu que el projecte de la facultat de Medicina a la UIB «no és una prioritat social»

1228
CC.OO. diu que la Facultat de Medicina no és una prioritat. | Arxiu

La secció sindical de la FECCOO de la UIB i la federació de sanitat de CCOO han exigit la retirada del projecte de facultat de medicina a la Universitat balear anunciada per la presidenta del Govern, Francina Armengol, ja que argumenten que «no és cap prioritat social».

Així s'han expressat ambdues entitats en un comunicat en el qual destaquen que aquest anunci «es fa el mateix dia en què la consellera d'Hisenda anuncia la congelació de les carreres professionals i sexennis de tots els empleats públics i ho argumenta dient que ha de prioritzar les inversions cap a les necessitats socials més urgents».

«CCOO té molt clares les prioritats socials i laborals dels ciutadans i les famílies de les illes, i si el Govern no centra tota la seva atenció en elles, li haurem de recordar que pensem i utilitzar totes les nostres eines legals per demostrar el nostre rebuig», ha advertit la federació.

Per a l'entitat, resulta «del tot incomprensible» que d'una banda el Govern «ens demani més esforços econòmics a tots els empleats públics en favor de les prioritats socials, i amb l'altre, de forma unilateral, decideixi inversions que no han estat mai reclamades com a prioritàries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.