Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort cessa el cap de la Policia Local, Joan Mut

Ara l'Ajuntament de Palma treu la convocatòria de la plaça de cap de Policia

1255

L’Ajuntament de Palma ha signat aquest dimarts el decret de cessament del cap de la Policia Local, Joan Mut, que finalitzava aquest mes la comissió de serveis per ocupar el càrrec. Mut va ser nomenat com a cap de Policia durant la passada legislatura en substitució d’Herrero, per jubilació, qui anteriorment havia substituït Vera que va dimitir arran del cas de la manipulació de les oposicions a la Policia Local.

Per al nomenament d’un cap per a la Policia Local, les àrees de Seguretat Ciutadana i Funció Pública han preparat la convocatòria d’una comissió de serveis amb caràcter temporal, a la qual poden optar tots els funcionaris de carrera de la màxima categoria de la plantilla del cos de policia de l’Ajuntament de Palma (comissari/ària) o els funcionaris de carrera en servei actiu del cos de policia d’altres ajuntaments o cossos o forces de seguretat d’una categoria igual o superior.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 7 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, agraeix a Mut els serveis prestats i ha manifestat la seva confiança en què el canvi de comandament es realitzi amb normalitat. «Aquesta convocatòria és una primera passa pel nomenament d’un nou cap de Policia» ha explicat, destacant que l’objectiu és restablir la normalitat i la bona imatge de la Policia Local, recuperant un model de policia de proximitat.

Pastor ha destacat que la feina del nou equip de govern està encaminada a «dignificar la feina de la immensa majoria d’agents de la policia local, investigant i actuant amb contundència contra qualsevol indici de corrupció, tal com es recull a l’acord de govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.