Setmanari d'informació local - 138 anys

La pel·lícula 'Segon Origen' vol reproduir l'èxit de la novel·la més llegida en català

Tota la humanitat s'ha esvaït. Els únics supervivents, l'Alba de 20 anys i en Dídac de 10, viuen en un món completament arrasat. Per sobreviure en aquest planeta en runes hauran de començar de nou. Junts hauran de reconstruir no només les seves vides, sinó també les de tota la humanitat. Perquè quan tot sembla perdut, l'amor és l'únic manual de supervivència...

Aquest és l'argument de «Mecanoscrit del segon origen», la novel·la de Manuel de Pedrolo, escrita el 1974, que ha venut més de 2.300.000 exemplars. Tot un referent del gènere de la ciència ficció i de la literatura catalana i que ara s'ha traslladat a la gran pantalla.

I és que la pel·lícula «Segon Origen», basada en la reeixida novel·la de Manuel de Pedrolo s'estrena el proper 9 d'octubre, després de la seva presentació al Festival Internacional de Cinema de Catalunya-Sitges.

El projecte, iniciat per Bigas Luna, està dirigit per Carles Porta i compta amb les actuacions de l'actriu anglesa Rachel Hurd-Wood (El perfum, Peter Pan), els joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané i Sergi López.

«Segon Origen» ens trasllada en clau de ciència-ficció a un món totalment destruït, on l'amor entre els dos únics supervivents serà l'origen d'una nova humanitat. Es tracta d'una història universal d'aventures amb un missatge que també reivindica l'ecologia com un element essencial per a la segona oportunitat que permetrà a la humanitat començar de nou.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.