Setmanari d'informació local - 138 anys

La Nit de l'Art fa bullir el centre de Palma

1291
El Bar Siset exposa obres de l'Assemblea de Docents durant 15 dies.

La Nit de l'Art estrenava nou format i ha superat amb escreix la prova. Èxit rotund. Milers i milers de persones han omplit el centre de Palma. Després de vint anys en que es feia en dijous, el fet de celebrar-se en dissabte ha fet que la resposta popular s'hagi multiplicat.

Els representants de les galeries participants a la Nit de l'art han qualificat «d'encert» el canvi de data de la Nit de l'Art. Una Nit de l'Art en que els artistes han fet més propostes de carrer. Exposicions i 'performances' es distribuïren pel casc antic de Palma i milers de persones en gaudiren. Les zones més concorregudes varen ser els carrers Concepció, Sant Jaume, Can Verí i el Passeig del Born.

No ha faltat el toc reivindicatiu amb diverses performances i l'exposició al Bar Siset d'una part del fons artístic de l'Assemblea de Docents. També hi ha hagut solidaritat en la Nit de l'Art, amb urnes per recaptar fons per ajudar els refugiats de Síria.

La inauguració institucional de la Nit de l'Art es va fer al Casal Solleric, hi eren presents la presidenta Francina Armengol; la consellera de Cultura, Esperança Camps; i el batle de Palma, José Hila, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.