Setmanari d'informació local - 138 anys

Cent per Cent fa el bot a la Xarxa

1310

Fa gairebé tretze anys que Cent per Cent surt cada setmana per informar i crear estat d’opinió a Manacor. Quaranta-quatre pàgines cada set dies escampades arreu de la comarca amb un enfocament diferent, assenyat i coherent des del primer dia.

Ara la revista Cent per Cent ha fet el bot a la xarxa internet i esdevé un «portal manacorí de notícies».

www.centpercent.cat serà un nou mitjà, «que caminarà lliure per la xarxa i que alhora mantendrà una relació de tu a tut amb el Cent per Cent de paper».

La web serà gestionada per un fornit grup d’editors, que seran els encarregats de donar forma a les informacions que vagin arribant a la redacció a través de l’adreça digital@centpercent.cat. També, però, un nombrós grup de col·laboradors faran les seves aportacions personals, en forma de reportatges, entrevistes o articles d’opinió.

La web s’actualitzarà diàriament i tal i com explica Toni Riera, un dels impulsors del projecte: «a banda de la part informativa comptarà també amb columnes d’opinió, una agenda d’activitats culturals, socials, polítiques i d’entreteniment i una secció de classificats on, molt aviat, els lectors podran deixar les seves ofertes de forma gratuïta i sense comprometre la seva privacitat».
El portal també comptarà amb una secció d’enquestes, tan populars arreu dels webs informatius, i que mirarà de copsar l’opinió pública entorn dels fets que marquin l’actualitat informativa d’aquella setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.