Setmanari d'informació local - 138 anys

Camargo adverteix que la tensió entre el Govern i Podem «continuarà creixent»

1317
La portaveu de Podem, Laura Camargo, en una imatge d'arxiu. | M.F.

La diputada de Podem, Laura Camargo, ha advertit aquest dimarts que la «tensió» entre el Govern i Podem «continuarà creixent», després que hagi deixat a l'Executiu autonòmic en minoria en la moció presentada pel PP relativa a la regeneració política, que afecta nomenaments d'alts càrrecs i personal eventual.

Així ho ha assenyalat als passadissos del Parlament, minuts després que la seva formació s'hagi desmarcat del vot de PSIB i MES, partits amb els quals Podem manté un acord de governabilitat des de les passades eleccions.

Camargo ha defensat que Podem «ha votat en consciència», en defensa d'allò que «entenen per regeneració democràtica», que és el mateix que, segons ha dit, vol la ciutadania.

«Estem tristos i decebuts perquè pensàvem que el Govern volia canvis i no ens agrada que la regeneració en la vida política no sigui una realitat», ha manifestat.

«Demanàvem regeneració política i la seguim demanant», ha constatat la responsable de Podem, que ha criticat al PP «per haver donat un espectacle que no és digne».

Cal assenyalar que el grup popular no ha donat suport a l'esmena que ha presentat Podem, per la qual cosa no ha estat votada, en la qual reclamava el cessament del gerent de SitibsaFrancisco Fernández Terrés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.