Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB denuncia la Conselleria d’Educació a inspecció de treball

1350
UOB denuncia la Conselleria a inspecció de treball. | Arxiu

La Unió Obrera Balear (UOB) ha denunciat la Conselleria d’Educació a inspecció de treball. El sindicat abandona la Mesa Sectorial d’Ensenyament argumentant que el Govern incompleix el Real Decret Llei 17/1977 de 4 de març. 

Aquest decret, en el seu article 5, estableix que «Correspon al comitè de vaga participar a quantes actuacions sindicals, administratives o judicials es realitzin per a la solució del conflicte».

El sindicat ha recordat que, tot i que els docents de l'ensenyament públic van rebutjar l'acord marc signat per STEI i CCOO a les votacions de 14 i 15 d'octubre, Educació ha volgut abordar en la Mesa Sectorial els sexennis, que formen part del punt 9 de la taula reivindicativa. 

Per altra banda, recorda el sindicat, el comitè de vaga de l'Assemblea de Docents va sol·licitar formalment la reobertura de negociacions el 21 d'octubre, «petició que no ha obtingut resposta per part de la Conselleria».

Des d'UOB recorden, a més, que el 21 d'abril denunciaren l'anterior Administració per motius semblants, després que aquesta hagués convocat tres meses sectorials que afectaven la taula reivindicativa.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.