Setmanari d'informació local - 138 anys

Més d'una desena d'opcions per anar de «llonguetada»

1356

Més d'una desena d'entitats, particulars i establiments comercials han respost a la crida d'Orgull Llonguet i han organitzat per a aquest dilluns capvespre una «llonguetada» popular amb motiu de Sant Sebastià. A dBalears hem volgut fer un recull de totes les que ens han arribat perquè pogueu escollir la que més vos agradi.

L'Associació de Veïns 'Es Fortí' s'ha animat amb una 'Gran Revetlla Llonguetada' (pl. Madrid - 20h) i una cercavila pels carrers del barri, amb colla de dimonis inclosa. Hi haurà actuacions musicals i s'allargarà fins a les 24h.

Una altra associació de veïnats que se suma a la festa és la del Coliseu, on hi haurà «llonguetada» (c. Castellarnau, 4 - 20h) amb música de Pau Picó, sortejos i, per descomptat, llonguets, llonganissa, beures.. Els tickets es poden comprar allà mateix per 6 euros.

A la plaça de la Mercè es farà un concurs de tast de llonguets. Els interessats –que han de confirmar assistència– han de dur companatge per a preparar dos panets. Alhora s'inaugurarà l'exposició 'Balladors del Món'. 

Una altra exposició que s'acompanyarà de llonguets és la de Feliu Renom 'Damunt Palma', a Mós de Coc (c. Blanquerna, 2 - 19:30h).

Els joves d'entre 12-30 anys també tendran el seu lloc. Espais Joves ha preparat actuacions, tallers i torrada amb opció vegana (19h - pl. Tub).

La Tortilleria organitza una «llonguetada tortillera» (pl. Quartera, 1 - 19h), mentre que la pastisseria Tudurí mesclarà dolç i salat (c. Blanquerna, 42).

Al barri de Es Rafal s'ha animat l'Hamburgueseria Dimonis, que ofereix menú adult de llonguet i barra lliure, un menú per a infants, que gaudiran d'un contacontes (c. Mare de Déu de Montserrat, 63). 

Can Trispol vendrà els seus llonguets tradicionals i n'oferirà un d'especial de botifarró amb ceba caramelitzada i soja (Travessa d'en Ballester, 6 - 20h). 

El forn Santo Cristo també s’ha sumat a les celebracions i prepararà llonguets (c. Sant Miquel, 47).

El Café A Tres Bandas ha anunciat un concert d'Eleph&Castle i una llonguetada acompanyada de cervesa Boscana (pl. Barcelona, 20 – 20h).

Podeu trobar més informació sobre les «llonguetades» de germanor a la pàgina de Facebook. d'Orgull Llonguet

 

 

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.