Setmanari d'informació local - 138 anys

Al voltant de 1.700 persones s'examinaran aquest dissabte per obtenir els certificats de català

1502
La majoria d'inscrits s'examinaran a Palma, concretament, en l'IES Josep Ma Llompart. | UH-Arxiu

Un total d'1.670 persones es preveu que aquest dissabte s'examinin dels nivells A2, B2 i C2 per obtenir els certificats oficials de coneixements de llengua catalana.

Segons ha informat la Direcció general de Política Lingüística, aquestes persones realitzaran les proves d'aquests nivells, que es duran a terme, simultàniament, a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. La majoria d'inscrits s'examinaran a Palma, concretament, en l'IES Josep Mª *Llompart (nivells A2 i C2) o en l'IES Madina Mayurqa (on es realitzaran les proves del B2).

Per fer possible la realització de les proves d'aquest dissabte és necessari comptar amb la col·laboració de fins a 87 persones entre coordinadors, responsables d'aula i ajudants. La majoria de persones (1.302) s'examinaran a Mallorca, mentre que a Eivissa ho faran 148, a Menorca 138 i a Formentera 82.

Els resultats provisionals de les proves escrites dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 es faran públics el dia 16 de febrer. Les proves orals de tots els nivells es faran el 5 de març. Està prevista una segona convocatòria de proves per a l'any 2016, previsiblement, durant el mes de maig, però les dates encara no són definitives.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.