Setmanari d'informació local - 138 anys

Serveis Socials instal·la un punt informatiu sobre renda social i dependència

2020
Stand informatiu de Serveis Socials en el Dia de Balears. | CAIB

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha instal·lat un estand informatiu al passeig de Sagrera de Palma, des d'on explicarà als ciutadans la futura implantació de la renda social i el mapa de recursos per a la dependència.

Aquest punt d'atenció a la ciutadania s'ha habilitat per «donar sortida a les preguntes i els dubtes que pugui generar als ciutadans la implantació de la renda social, que el 2016 anirà destinada a les famílies sense ingressos amb menors a càrrec».

La Conselleria ha editat un díptic en què s'explica el calendari d'implantació, quins seran els primers beneficiaris o a partir de quan es pot sol·licitar, tenint en compte que la Llei de la renda social ja ha estat aprovada pel Consell de Govern i està pendent de tramitació parlamentària.

A part dels díptics de la renda social, a l'estand també s'ofereix informació sobre el mapa de recursos per a la dependència. A través de sistemes NFC i QR, que interactuen amb els 'smartphones', els ciutadans poden accedir des de l'estand al mapa d'instal·lacions per a la dependència; des de centres de dia fins a residències, punts d'atenció primerenca o habitatges tutelats en funcionament a totes les Balears.

La tecnologia NFC permet accedir sense fils al contingut web des de qualsevol dispositiu mòbil, mentre que el codi QR facilita la mateixa informació escanejant el codi que es facilita. L’estand, obert des de divendres, estarà a la disposició dels ciutadans fins a les nou de la nit de dimarts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.